Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

fredag den 3. august 2012

Hyggelige dag hos Kirsten

Jeg kørte over til Kirsten og Preben i et skrækkeligt vejr mandag, det var det rene skybrud og det fortsatte, så vi måtte bruge paraply for at komme over i Kirsten lækre syrum. Heldigvis fik jeg tømt bilen i en lille pause, mellem bygerne.

Jeg lagde ud med at begynde på alle husene til syboxen, om mandagen, så da Mette, Gitte og Lone kom tirsdag, var mine huse klar til alt det fine, som nu skulle på. Vi måtte desværre undvære Annelise pga sygdom, det var et savn.
Inden vi for alvor gik igang med syningen, var vi lige en tur rundt i Kirsten og Prebens smukke have og omkring Preben lille plantebørnhave.
Nu skulle syningen for alvor igang, men forinden måtte vi få lov til at beundre Lones smukke tæppe, med det geniale pif, de applikerede blomster drysset ud over tæppet.
Kirsten og Preben har en flagspætteunge, som troligt kommer flere gange om dagen og spiser, også selvom Kirsten og jeg sad ude i det dejlige solskin i deres gårdhave og syede, på vores syboxe.

Jeg forsøgte at fange Kirstens dybe koncentration om sytøjet, men nej det lykkedes ikke.
Jeg har godt nok taget billeder af Kirstens smukke huse, men dem skal hun selv have lov at vise, på hendes blog.

Det er de to huse, som jeg er kommet længst med. Den med det grønne tag er klar til at sy på. Den med det røde tag er klar, men jeg mangler den sjove skorsten ved siden af.

Her er de to andre sider, som er klar til at dekorere. Syboxen er fra Quilt my design. Jeg købte kun mønstret  i Aulby, fordi jeg ville lave husene i andre stoffer end japanske.
Mine stoffer er fortrinsvis, fra en pakke stof, som jeg vandt til NQT i Ålborg og det røde krympestoftag er rester fra roser, som jeg lavede til et billede, på et kursus med Bettina Andersen.
Nu er jeg derhenne, at jeg har gang i alt for meget, for jeg vil også gerne have min australske taske gjort færdig.
Nyd de korte sommerstunder. Hilsen Esther

5 kommentarer:

Annelise Pedersen sagde ...

Åh, hvor ser det godt ud!
Tro mig, jeg savnede jer rigtig meget, men det var dejligt, at I hyggede jer!
Håber vi snart ses igen!

Unknown sagde ...

Hej Esther
Tak for hyggeligt samvær, altid lærerigt at have dig på besøg :)
Knus fra kirsten

Fru Olsen sagde ...

Esther, tak for de gode tips og ideer som gør vores last nemmere at "komme igennem" :-)
Det er så smukke huse du har lavet...
Knus fra Mette

Birthe sagde ...

Hej Esther
Sikke flotte huse i fik lavet, håber at se det færdige resultat næste gang, du kommer over til Kirsten.
Hilsen Birthe

Kari sagde ...

Sikke nogle sjove huse. Glæder mig til at begge tasker.