Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 5. august 2012

Min skønne have

Selvom jeg ikke behandler haven særlig godt, se hvad den belønner mig med, hele to blomsterstængler på palmeliljen. Det er heller ikke hvert år, den blomster.
De små buketroser er der heldigvis stadig lidt liv i, selvom jeg måtte klippe rigtig meget af her i foråret, som var taget af frosten.
Lidt laver jeg i haven ;-)))

Ærteblomsten, som jeg har fået forærende af en fugl, har af mangel på støtte, valgt at kravle i vandet. Ja jeg ved godt det ikke kan ses, at det er vand, for det er helt dækket af andemad, men der er ovenikøbet en åkande, som ikke kan ses i denne vinkel, den er heller ikke så glad for at blomstre i år, som den plejer at være, det er for koldt.

Buketrosen Hanne, som blomster utrolig flittig hvert år.
Der står en havebænk foran roserne, med udsigt over havebassinet, som jeg bruger til at sidde og sy på, når vejret arter sig og nyde guldsmedenes og vandnymfernes dans over vandet, ellers kan jeg sidde på terrassen, i skyggen og nyde fuglesangen.
Nyd sommeren. Hilsen Esther

3 kommentarer:

Fru Olsen sagde ...

En dejlig farverig have du har, dejligt med noget smukt at se på imens man syr. Palmen er jeg ret vild med, den er meget smuk.
Tak for sidst.
Hilsen Mette

Unknown sagde ...

Og så siger du du ikke har en pæn have. Det ser da super ud. Jeg kan også godt lide liljen. Rosen er skøn.
Knus fra Kirsten

Inge sagde ...

Dejlig have du har, ja palmeliljerne er en fryd for øjet....