Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 3. december 2015

TASKEN QUATTRO

Mønstret blev købt hos Gittea til Patchwork udstilling i Horsens, det hedder quattro.
Det var i denne taske jeg afprøvede sew lazy It firm fusible interfacing, som kan købes hos
www.sewhot.com. i England.
Er det godt: som det ses, bær tasken sig godt, den er ikke slatten og træls, men, for der er et men, det er meget langsommeligt at stryge i, det skal stryges i, gennem stoffet, Jeg måtte stryge 2 gang inden det hang fast, hvor det skulle, med høj varme i mindst 1 min. inden jeg flyttede strygejernet. Det tog meget lang tid, inden alle delene var strøget på, det er ikke godt for min tålmodighed.
Det vil helt sikkert fungere lige så godt med den kraftige vliseline H 250, som kan købes herhjemmeFor lang tid siden lavede jeg denne organiser til at have inden i en taske. Den er fundet hos I like to blog mønstret er på tysk og det er bestemt ikke et sprog jeg er helt gode venner med, men det lykkedes.

Ved hjælp af stædighed og lidt fumlen rundt, det jeg ikke forstod sprogligt, forstod mine fingre og praktiske sans.

Der er dejligt mange rum i og så passer den lige til min nye taske

Pas godt på jer selv, quiltehilsner fra Esther
7 kommentarer:

Annelise Pedersen sagde ...

Har du efterhånden tal på alle de tasker, du har syet?
Flot som sædvanligt!

Lin sagde ...

Hvor er den blevet flot. Naeh, taalmodighed er heller ikke lige mig. Den organizer har jeg ogsaa haft kig paa, men det tyske stoppede mig haha.

Mona sagde ...

Ja . Flot er den , meeeeeeen i virkeligheden er den en drøm at se på. Så smuk i farverne og virkelig kreeset om / på i detaljerne . her er farverne helt forkerte i forhold til virkeligheden. Jeg elsker den taske, den allerflotteste jeg nogensinde har set! og det siger ikke så lidt . Du fortjener min ros Esther, jeg har jo haft den i hånden. den er vidunderlig, bare det blev min . Men den kan du da ikke skille dig af med!.
knuser fra Mona

patch 9 sagde ...

Nej Annelise, det har jeg ikke, men jeg falder stadig i og syr nye. Erfaringen hjælper Lin, nå forståelsen mangler. Jo det kan jeg godt Mona, hvis jeg får penge nok for den, jeg kan jo altid sy en ny :-).
Tusind tak for rosen

Unknown sagde ...

Du kan bare det der med tasker :)
Som altid flot.
Knus

patch 9 sagde ...

Tak Kirsten, håber det står vel til hos jer knus

patch 9 sagde ...

Tak Kirsten, det hænger nok sammen med, at jeg synes det er sjovt at sy dem. Håber det står vel til hos jer knus