Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

lørdag den 28. april 2012

Nyt, gammelt projekt

Ja, når jeg nu ikke kan komme videre med mine huse, før om tre uger, når vi samles igen og der ikke er havevejr, måtte jeg hellere få set på min french braid, som jeg købte ind til i Birmingham i august, sidste år. Farverne var bestemt og braiderne var skåret, det hel lå bare og ventede, i en kasse og på designvæggen,  på symaskinen, ligesom flere andre projekter i forskellige stadier af færdiggørelse.
Det projekt, som er længst er klar til at quilte, når jeg har fået besluttet, hvordan. Sekskanterne er klar til at montere og quilte, kanten er blevet bestemt, men mangler lige at finde, det rigtige bagsidestof.
Skyggequilten skal med til på Fyn, så kan det være, at den kommer videre. Det er vidst for meget at ønske, at toppen bliver syet færdig.
Ønsk godt vejr til mig, jeg skal ud og køre i åben bil. Jeg håber, at det ikke bliver en badekartur.
Hilsen Esther

3 kommentarer:

Grete sagde ...

Du har da visst nok å sy om du må vente noen uker på å komme videre med husene! Og den løperen ser riktig flott ut!
Håper du også får fint vær i morgen! Da kan det bli en flott biltur!

Rosa sagde ...

Jeg kan rigtig godt li' at du har mange projekter i gang på samme tid - så har jeg ikke så dårlig samvittighed:-)
French Braid har jeg endnu til gode og det samme gælder at køre i åben bil - det sidste lyder meget ladylike, lidt som dronningen*lol*
god tur!

Annelise Pedersen sagde ...

Den Frensh Braid ser godt ud!

Glæder mig til at se, hvad du medbringer på tirsdag!

God tur i kareten! Selvfølgelig i tørvejr - hvad ellers?