Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

fredag den 27. april 2012

Happy Villages

Ja, det ser underligt ud, men det er begyndelsen på et billede, som vi lavede i går, da jeg var i Viby og "syede" sammen med 9 andre piger.
Det er inspireret af bogen Happy Villages af Karen Eikmier.
Tanken var at vi skulle bytte stofferne vi havde med, det gjorde vi også, men om det var fremmende for det færdige resultat, står for mig hen i det uvisse. Lige nu synes jeg, at det bare ser rodet ud, men der mangler selvfølgelig også både døre, vinduer, tag, trapper, træer og hvad der ellers kan sættes på, inden tyllet lægges over og det helle syes fast. Lige nu er det limet med vlixofix.
Det var sjovt, men min forestillingsevne rækker ikke til at se, at der vil komme noget godt ud af det.
Ønsker jer alle en dejlig dag
Hilsen Esther

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ja, du har ret, det ser underligt ud. Det bliver spændende at se det færdigt. Jeg tror det bliver godt.
Nu kommer du snart :)

Knus fra Kirsten

Grete sagde ...

Det blir spennende å se videre utvikling, for jeg har nok heller ikke evner til å se at dette skal bli hus! Gleder meg til fortsettelse, er spent på å se hvordan du skal få fram detaljene!

Nina`s hverdagsliv sagde ...

Kjempeflott og nydeligt :) Og en flotte Blogg du har :) Legger meg til som følger og ønsker deg en riktig så god helg :) Klem :)