Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

onsdag den 2. maj 2012

Herlige dage i dejligt selskab

Næsten lige kommet hjem fra herlige dage i dejligt selskab. Jeg overnattede hos Kirsten og Preben i deres lækre gæstehus, med udsigt til dette smukke, dejligt duftende træ.
Vi skulle til marathonsyning hos Annelise, troede jeg, men det var ændret til at være hos Gitte, som pga operatiopn i foden var immobil.
Billeder må I se hos Annelise, Mette og Kirsten, for jeg havde godt nok kamera med, men ingen ekstra batterier, de lå hjemme på bordet sammen med de mønstre, som Kirsten skulle have haft, dem får hun en anden gang.
Det var en dejlig dag i selskab med Annelise, Mette og Kirsten, hos Gitte, med service af Gitte´s mand Jan, der serverede lækker mad for os.
Pia skulle have været med, men en manglende bilnøgle forhindrede hende i at komme hjemmefra.
Jeg er helt ærlige over, at må sige nej til næste gang, hvor det skal være hos Annelise.
En stor tak, til de skønne kvinder, for dejligt inspirerende selskab, og en stor tak til Kirsten og Preben for der aldrig svigtende gæstfrihed og dejlige selskab.
Hilsen Esther

4 kommentarer:

Gitte sagde ...

Hej Ester.
Det var hyggeligt at have dig med, der er altid plads til en til omkring mit bord. ;-)
Gitte

Unknown sagde ...

Hej Esther
Jeg holder med Gitte. Rigtig hyggeligt.
Tak for alle de fif, jeg lærte af dig dennegang. Glæder mig allerede til næste :)
Knus fra Kirsten

Birthe sagde ...

Hej Esther
Det var hyggeligt at møde dig igen hos Jette. Jeg er godt nok vild med dine blokke, dem vil jeg gerne have mønsteret til engang, når du kommer på besøg hos Kirsten B. Have en god dag med dejligt solskin. Hilsen Birthe

Annelise Pedersen sagde ...

Ja, når det drejer sig om dig, Esther, er der altid plads i flokken!
Vi ses forhåbentlig snart igen!