Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

lørdag den 14. april 2012

Et fif mere og nr. 10, med problemer

Den tiende blok og problemer. De brune skygger på blokken, tror jeg er strygestivelse. Jeg har strygestivlesen til at stå i en lille bøtte, der har været høvlet peberrod i (det er ikke problemet), derimod tror jeg at problemet er, at jeg bare har fyldt i og aldrig tømt bøtten, den stod jo med låg på, når jeg ikke brugte den og den ser ikke misfarvet ud, men det er den eneste forklaring jeg kan finde, på misfarvningen, selvom det kun er noget af blokken, som er blevet misfarvet.
Nu må jeg se om jeg kan rede det, med forsigtig vask og lykkes det ikke, må jeg lave blokken igen, heldigvis har jeg stof nok, til det. Det er bare så irriterende.
OG FOR FREMTIDEN TØMMER JEG BØTTEN MED STIVELSE, HVER GANG JEG HAR BRUGT DEN.
Øv for den, hvorfor har det først vist sig nu (...... rigtig mange grimme ord).

Jeg lovede et nyt fif og her er det.
Når jeg sætter knappenåle i, så sætter jeg dem altid i, på skrå, så hovedet vender ind imod mig selv, når jeg syr, så er det nemmere at tage knappenålen ud, efterhånden, som man syr Hilsen Esther

3 kommentarer:

Rosa sagde ...

Esther, jeg har blæst fotoet op i stor størrelse og virkelig kigget godt efter, men jeg kan altså ikke se nogle skygger:-)
Jeg håber virkelig det hjælper med lidt vask - det vil være brandærgerligt hvis du skal lave det store og fine arbejde om.
Pøj, pøj med det.

Kari sagde ...

Det er godt nok ærgerligt med de skygger. Jeg har ikke erfaring med stivelsen, så jeg kan desværre ikke komme med gode råd, men jeg vil bestemt benytte mig af dit råd omkring påsyning af lukkekant.

Anonym sagde ...

De er bare så flotte dine blomster. Jeg kan ikke se nogen skygger, men de må jo være der hvis du kan se dem.
Håber de forsvinder.

Mange hilsner
Lone