Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 5. april 2012

Det passer ikke helt

Nu er den syvende blok færdig, men rent faktisk er det den ottende, fordi jeg har lavet den elvte. Det betyder at jeg kun mangler 4 blokke og midterfeltet. Den ene af dem er jeg igang med at sy, nr 2 er ved at blive gjort klar til syning. Stofferne er fundet til de to sidste, nu skal delene tegnes på stoffet, klippes ud, ries, stryges i facon, sættes på bundstoffet, enten med limdottene eller små applikationsnåle og tilsidst sys på.
Jeg kan ikke blive enig med mig selv, hvad der er nemmest enten limmen eller nålene, der er en stor fordel ved at lime, at man slipper for at tråden sætter sig fast i nålene, når man syr, men skal jeg lime, så skal jeg op på syværelset, hver gang nye dele skal sættes på, da jeg ikke vil have limmen ned i stuen og sidde med, ved sofabordet.
Det er vel dybest set et luksusproblem. Det ville ellers være sundt med turene op og ned af trappen og måske gavnlig for vægten :-))).
Hilsen Esther

2 kommentarer:

Grete sagde ...

Vi VET jo så godt hva som er sunt, men er så glade i det bekvemme!
Dine blokker er så flotte! Hva mon de blir til til slutt?
God påske!

KirstenB sagde ...

Det bliver bare så smukt.
Troede ellers du var mere tjent med din seng, nu du ikke er på toppen.
Rigtig god bedring.
God Påske.
Knus fra Kirsten