Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 8. marts 2012

Sydage hos Kirsten

I går kom jeg hjem efter 3 dejlige dage hos Kirsten, men der har ikke været tid til at skrive før nu, for i aftes var vi i Musikhuset og se/høre Den glade enke i en wienerudgave, skøn musik og en fin gammeldags opsætning.

I dag måtte jeg lige ind og have taget billeder af min nakke, i håb om, at de kan fortælle mig, hvorfor jeg får voldsomme smerteanfald, en periodisk fejl, som min mand siger, den er svær at finde og gøre noget ved. Jeg lever i håbet endnu, at de kan gøre noget.

Jeg havde desværre glemt mit kamera, så der er ingen billeder fra mig. Jeg kom over til Kirsten mandag eftermiddag, med et lille pitstop hos outletten i Vejle, der er ikke meget at komme efter mere, men lidt blev det til (ingen billeder). Derefter var der gang i symaskinerne og jeg var med Kirsten i hendes sygruppe hos Jette i Bankegården. Det var rigtig hyggeligt og Jette har mange dejlige stoffer, der var da også et par stykker, som ville med hjem til mit storblomstrede tæppe, som er undervejs.
Tirsdag kom Annelise, Mette og Gitte til, det var dejligt at møde de skønne kvinder igen, og Kirsten var der jo og lavede pragtfuld mad til os.

Jeg nåede næsten at sy det fleste af af blomsterne (der mangler kun 23), til mit røde blomstertæppe, som er inspireret af det mønster, som blev demonstreret hos Paletten i Skærbæk, under træffet i 2010.
Jeg nåede også at sy disse to hold dækkeservietter sammen, der er 6 af hver, som begyndte med det blomstrede stof og endte med at blive til 12 i stedet for 6.
Onsdag måtte jeg desværre forlade det fynske og køre hjem til Jylland, efter mange dejlige timer.
Hilsen Esther, der er på vej til Viby 

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Esther.

Det lyder som nogel skønne sydage I har haft.

Dækkeservietterne ser fine ud.

Mange hilsner
Lone

Grete sagde ...

Fine dekkeservietter, og det røde teppet ser ut til å bli flott og fargesterkt!