Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 4. marts 2012

Det var så den 6te

Det var så den sjette, som jeg ikke er helt tilfreds med. den er mørk i forhold til de andre blokke, så måske skal dn laves om, men det kan jeg først se, når alle blokke og midterblokken er syet.
Vi har været til sønnens fødselsdagsfrokost og svigerdatterens lækre kager, til vores glædelige overraskelse, havde han inviteret alle sine søskende også. Vi plejer ellers kun at fejre de voksnes fødselsdag, når de fylder rundt ellers er der kun børnbørnenes.
Alt er pakket og klar til i morgen, hvor jeg kører over til Kirsten. Jeg glæder mig.
Hilsen Esther

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg synes nu den er smuk.
Glæder mig til du kommer.
Kør pænt. Vi ses
Knus Kirsten

Annelise Pedersen sagde ...

Jeg kan også rigtig godt lide den, men set i helheden sammen med de andre, er den måske lige mørk nok. Så kan den vel bruges til noget andet.
Jeg glæder mig til vi ses på tirsdag!
Knus, Annelise

1000 Gleder sagde ...

JEg kom tilfeldigvis over bloggen din, og ville bare legge igjen en hilsen. Syns det mørke i denne var lekkert! Tatt for titten. Legger meg til som følger også :-)

Birthe sagde ...

Hej Ester. Det er godt nok nogle flotte ting, du laver. Det var hyggeligt at møde dig hos Jette i mandags. Hilsen Birthe