Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

lørdag den 26. marts 2011

En spændende teknik

En spændende teknik, med mange muligheder. Dette er prøvekludene til en teknik, som har ligget, som favoritlink hos mig, meget længe, men jeg har ikke rigtig haft tid til af afprøve den.

Nu skulle jeg lige bruge dækkeservietter til børn og det var oplagt at forsøge sig med indfældede cirkler, da jeg altid har været glad for det med at søge motiver og sætte ind.

http://lizzyhouse.typepad.com/lizzyhouse/2009/05/marble-champ-pattern.html
Desværre har jeg haft linket til at ligge så længe, at syanvisningen er blevet til en bog.

Dagen har budt på flere fantastiske udstillinger på Håndarbejdsmessen I tråd med tiden i Lillebælthallerne + selvfølgelig alle indkøbsmulighederne i butiksstandene.

Gad vide om det bliver sidste gang, da jeg i min øresnegl har hørt, at Håndarbejdsbladet er blevet lukket. Det vil være sørgeligt.

Pas godt på jer selv. Hilsen Esther

3 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

Hej Esther. I brevet fra Håndarbejdsbladet står der, at messerne fortsætter, så det håber vi.

Link til "Runde huller" findes i nyfortolkning her: http://hannesblog.dk/cirkler-af-patchwork-stof-i-2-lag-pa-hannes-blog.html.
Go' søndag!!!

patchworker sagde ...

Ja, jeg har set, at der er kommet en efterligning og det er jo fint nok, når nu det gamle link er blevet lavet til en bog.
Det lyder godt, at messerne fortsætter.
Hilsen Esther

Laila Mogensen sagde ...

Det er spændende, om de fortsætter. Det er ikke nemt i vores lille land åbenbart.