Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

onsdag den 2. marts 2011

De sidste sting

De sidste sting er nu syet på tæppet med de mange sjove huse, som var BOM fra Quilt my design 2009. Den kunne laves, som evighedskalender, men jeg valgte at lave det som vægtæppe, da jeg havde en evighedskalender i forvejen.
Jeg er ikke meget for BOM, hvor jeg ikke selv kan få lov at bestemme farverne, men jeg var vild med motiverne og mønstrene kunne kun købes, som BOM, med stof.
Er der andre, der har det, som mig, så er chancen der, da jeg ikke vil sy tæppet en gang mere. Kontakt mig via kontakten på min hjemmeside, link øverst til højre 
Teknikken er needleturn også kaldet frihåndsapplikation, der er kombineret med broderi. En teknik, som er spændende at arbejde med.
Pas godt på jer selv.
Hilsen Esther

4 kommentarer:

Berit sagde ...

Det er bare så fint.

Annelise Pedersen sagde ...

Hvor er det blevet flot!
Der er et par stykker i min gruppe, der også har syet denne BOM, og der er faktisk kun en, der har lavet kalenderen.
Jeg synes altså også, at den er sødere uden!

patch 9 sagde ...

Tak Berit og Annelise.
Det giver jeg dig ret i, jeg havde faktisk syet kalenderen på den første blok, det kunne jeg ikke lide og havde et være bøvl med at pille den af igen.
Hilsen Esther

Jette sagde ...

Dit tæppe med de sjove huse er blevet rigtig flot
Hilsen Jette/symadammen