Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

lørdag den 26. februar 2011

Resultatet af en UFO weekend

Se min fine kineserhat, som skulle have været en dug, men det bliver den nok aldrig, for der er fejl i mønstret, så den kan ikke blive flad i midten, der står op, som en fin top, på en kineserhat. Den vil få lov til at være en UFO meget længe endnu. Mønstret er fra et Lena blad og mit tyske lader meget tilbage, men sædvanligvis kan jeg godt finde ud af at sy efter deres mønstre alligevel, Men den her kom til at se højst mærkværdig ud, der er simpelthen ikke stof nok i midten eller også er der for meget, men da den strammer sammen til en top, vil jeg tipse på, at der er for lidt.
Ellers blev det til 2 par hårdt tiltrængt grydelapper, et par af rester og et andet par af mislykkede Ditzy dognuts blokke.
Til trods for mit sørgelig resultat var weekenden hos Kirsten var et dejligt afbræk, i en for tiden barsk hverdag. Jeg håber virkelig, at jeg kan deltage en anden gang.
Pas godt på jer selv. Hilsen Esther


3 kommentarer:

Berit sagde ...

Fine ting du har lavet

Jette sagde ...

Din "kineserhat" ser ellers fin ud - ærgerligt når man lægger arbejde og ikke mindst stof i det og det så ikke bliver godt.
Frydelapperne er fine - dem kan man ikke få for mange af.
Sender dig varme tanker i den svære tid
Knus Jette

patchworker sagde ...

Tak Berit. Ja, det er ærgeligt og jeg har ikke stof nok, til at prøve igen. Tak Jette for dine varme tanker.
Hilsen Esther