Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 1. december 2013

To efter samme mønster


Jeg havde købt en taskehank i Aulby, hos Quilt my design helt sikker på at den var sort, så jeg syede en sort taske, da jeg endelig havde fået købt mønstret ved udstillingen i Vejle patchwork forening.
Da jeg finder hanken frem, tænk så er den brun, ja, ja nu kan jeg også godt huske, at det var det jeg købte.
Gode råde plejer sommetider at være dyre, men denne gang slap jeg med at lave en sort hank med linningbånd, som jeg lagde dobbelt, så hanken blev smal nok.
Knapperne fandt jeg senere til Kreativ messe i Fredericia. Fredag aften lykkedes det endelig at få dem syet på også.


Nu stod jeg så med en hank, som manglede en taske, hvad kunne lagret byde på, som kunne bruges, både sammen med hank og knapper, det blev til tasken til højre, udfra det lagret havde at byde på. Den blev faktisk færdig før, den sorte.
Sådan kan det gå, når man ikke kan huske hvad man har købt og heller ikke checker det, inden man går igang med syningen.
Det er forøvrigt en rigtig dejlig handy taske, som jeg er meget glad for, så mon ikke begge kommer i brug. Ihvertfald bruger jeg den brune/lilla/grønne dagligt nu.
Syhilsner Esther

2 kommentarer:

Lin sagde ...

Hvor er de bare soede. My quilt design laver virkelig nogle gode ting.

Kirsten Bøttcher sagde ...

De er rigtig flotte. Jeg burde også lave een, har stoffet :)
Ses snart
Knus