Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 8. december 2013

Dejligt besøg, inspirerede til færdiggørelsen

Jeg fik færdiggjort de sidste blokke til Pile of fabric´s BOM 2013 Skill builder, medens Kirsten var her. Det virker befordrende at have selskab i syrummet.

Kirsten syede dem flotteste taske af niecen gamle cowboybukser. Desværre fik jeg ikke taget billeder, men den kan ses på Patchwork for alle på Facebook.

Det her er de første 12 blokke af 20, de er kun syet og der er ikke lige nu taget stilling til, hvor meget de skal quiltes, ifølge BOMmen skal de quiltes meget, fordi det er meningen, at man skal dygtiggøre sig i frihåndsquilting, men det er for tæt efter min smag.Her er de næste 6 blokke eller rettere 7 for blokken med de buede sømme bliver der 2 af,
Øv, der manglede 3 blokke i, at tæpperne kunne blive lige store.
Det blev nødvendigt at lave det i 2 tæpper, for midt i projektet løb jeg tør for sort stof og det nye var en anden sort farve.
Det måtte der gøres noget ved og der var ikke andre end mig selv til at gøre det. Fredag aften, inden jeg faldt i søvn, var de to af blokkene på idestadiet, lørdag gik jeg igang, med Kirsten til at sparre, lykkedes det og den sidste var der udstukket kriterier for, den skulle laves af rester og for mange lavede trekantblokke. Tak Kirsten for dine gode kommentarer.
Mine blokke er den øverste i midten og de yderste blokke nederst.
Det har været sjovt at lave dem og jeg har lært nyt.
Samtidig har jeg fået ryddet godt ud i mine gamle ensfarvede stoffer.
Nu vil den videre læring være frihåndsquilting, når vi kommer ind i det nye år.

Syhilsner fra Esther


2 kommentarer:

Kirsten Bøttcher sagde ...

Kære Esther. Tusinde tak for nogle dejlige dage, selvom jeg langt fra var på toppen. Jeg synes de blev super gode begge dine to tæpper. Glæder mig til at lave min, men først skal der afsluttes noget :) Bare man dog ikke havde alle de gode ideer inde i hovedet.
Hils Bjarne
Knus fra Kirsten

Annelise Pedersen sagde ...

Sikke nogle spændende tæpper! Du kan bare det der!
Knus, Annelise