Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

onsdag den 20. november 2013

Min første sampler

Ja, det er min første sampler, selvom jeg har syet patchwork i omkring 30 år.
Jeg faldt for denne sampler, fordi der var teknikker i, som jeg endnu ikke havde prøvet.
Det er Craftsy´s gratis BOM for 2013.

gratis undervisning, på engelsk, men nem at forstå, fordi det bliver demonstreret

Til undevisningen hører, at man kan downloade alle mønstrene og syanvisninger i PDF filer.

Jeg har vanen tro ikke lavet alt efter bogen, men valgt, men noget blev også bestemt af, at der ikke var mere stof, fordi alt stoffet er fra lagret og det meste rester fra andre projekter.

Blev den ikke køn, så var den sjov at lave. Nu skal jeg så bare finde ud af, hvordan den skal quiltes, der er jeg total blank endnu. Har nogen en ide er den velkommen.
Hilsen Esther

3 kommentarer:

Lin sagde ...

Med quiltning lider jeg af samme problem saa jeg vil ikke engang antyde et forslag, men den er da blevet god din sampler. Det er det der er saa spaendende ved patchwork; man stoeder altid paa en ukendt teknik.

sting for sting sagde ...

Spændende sampler du har syet. Det skønt at lære nye tekniker.

Grete sagde ...

Mange morsomme og flotte blokker samlet i samleren din! Hva med å quilte forskjellig i alle blokkene, og på en måte som framhever blokka? Rundt det du vil framheve? Det er alltid vanskelig å bestemme seg for hvordan quiltingen skal være. Lykke til!