Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 17. december 2013

Endnu engang

Endnu engang har jeg ladet mig friste, til at begynde på et nyt projekt og det er ikke fordi der ikke ligger nok, som burde gøres færdig, men jeg synes, at det er spændende at sætte farver sammen, især hvis jeg kan gøre det fra lagret.
Dette projekt endte dog med et lille besøg hos den lokale stofdealer, der var ikke nok af den grønne, som jeg ville have yderst.
Jeg var spændt på om jeg kunne få alle de sømme til at passe sammen, især fordi det hele er skåret på skrå i en vinkel på 45 grader.
Det er kritisk at skrå stof, som er skåret på skrå og man skal være meget varsom, med brug af strygejern.
Puh, det lykkedes, uden at det kom ud af vinkel.
Efter mønstret skal der nu kun en rullekant på, men det synes jeg bliver lidt tamt, derfor har jeg tænkt mig at sætte en kant omkring på ca 5 cm., inden rullekanten. Jeg tror, det bliver den blomstrede til venstre og den blå til rullekant, men nu får den lov til at hænge på designvæggen, så jeg kan vurdere om jeg har tænkt rigtig.

Jeg vil slutte med ønske alle mine læsere en rigtig glædelig jul. fra Esther

2 kommentarer:

Kirsten Bøttcher sagde ...

Waauuu, det ser rigtig godt ud. Bare den var min :)
Rigtig glædelig Jul og godt Nytår til jer begge.
Knus fra Kirsten

Grete sagde ...

Wow, den var lekker!
Hvis den var min, ville jeg gjort omvendt. Blå ramme og heller den blomstretetil lukkekant. I mine øyne ville den flotte midten kommet enda vakrere fram!
God jul til deg også!