Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 30. juni 2013

Fyn er fin, selv i regnvejr

Det kan jeg skrive under på, selvom vejret ikke viste sig fra solsiden, men så kunne vi med god samvittighed sidde inde og sy i Kirsten´s dejlige syrum.
Jeg var så heldig lige og komme omkring Jette´s stoffer i Nyborg, hvor jeg fik lidt billige stoffer med, inden vi satte kursen mod Jordløse, sammen med Annelise, efter en lækker frokost hos hende.Lidt opholdsvejr var der, så vi kunne komme ud og nyde Kirsten og Preben´s ualmindelig skønne have.
Her er Annelise ved at spørge ind til en af de fine planter.Ja, er den ikke smuk ? Dem er der mange af i Kirsten og Preben have.
Desværre kan de ikke lide den megen regnJeg fik syet en masse, men har endnu ikke fået taget billeder, men kan fortælle, at 2 UFOer blev færdige, jeg fik syet alle stjerneblokkene færdige til et tæppe og den anden blok er klar til at skære til, inden sidste del syes på blokken og min sol (not so giant dahlia) er syet på.

Mit Kaffe Fasset tæpper blev færdig inden jeg tog over til Kirsten, men farverne er helt håbløse, den er altfor gul i det.
Tæppet er fra en workshop i Birmingham med Kaffe og Brandon for 2 år siden.

Syhilsner fra Esther

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ja, det var skønne dage. Kom snart igen.
Knus

Jette sagde ...

Jeg synes da dit Kaffe Fassett tæppe er rigtig fint ;0)