Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

onsdag den 8. maj 2013

En mere

Langt om længe har jeg fået lavet billedet færdigt, som blev påbegyndt, da jeg var i Fredrikshavn og vise nogen piger, hvordan man syr håndapplikation på symaskine med Beth Ferrier´s teknik. Motivet er fra hendes bog og er syet med hendes teknik. Quiltingen er lavet med frihåndsteknik, med Sulky farveskiftetråd, på de to pærer og den tråd drillede i den grad, så den kan jeg bestemt ikke anbefale.
På æblet brugte jeg Madeira og den fungerede fint. Bladene blev med almindelig sytråd, da jeg ikke orkede at bøvle med Sulky tråden.
Det skal siges, at de Fredrikshavner piger var så dygtige, at dem kunne jeg ikke lære noget. Det kunne jeg se, da jeg så de fantastiske tasker, som de havde lavet

Ja, denne taske havde de alle lavet. I kan vel regne ud, hvad der skete, med min svaghed for tasker.
Den måtte jeg simpelthen lave. Hjemme igen gik på jagt efter mønstret eller rettere bogen, (den var udsolgt fra forlaget), på Internettet. Jeg fandt langt om længe i en butik i Australien, som godt ville sende til Danmark.
Den var min kuffert til træf i Roskilde sidste år, da var den lige blevet færdig.


Det blev lige til en taske mere, da jeg kom til at kigge i mine taskebøger. En sommertaske. 
Denne er fra en af Lise Szymanski´s bøger
Jeg skulle lige prøve om jeg kunne bruge ægkanter til at lave mønstret på tasken med. Den er syet i noget hørlærred, som jeg havde til at ligge.
Jeg kan godt lide den måde at lave hanke på.

Syhilsner fra Esther2 kommentarer:

Annelise Pedersen sagde ...

Dine tasker er jo helt fantastiske! Jeg har jo set den store irl, og den er bare så smuk med alle de broderier!

Birthe sagde ...

Hvor er de gode dine tasker. Håber vi kan mødes en gang, og du vil lære lidt fra dig. Hilsen Birthe