Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

mandag den 27. maj 2013

Mange år siden

Ja det er mange år siden jeg har strikket, ikke siden, at jeg to gange i træk strikkede et par lidt dyre trøjer, som blev for store til lille mig, hvilket min datter syntes var super, for hun ville gerne have dem. Det var fint, at hun gerne ville have trøjerne, men det fik jeg ingen trøjer af, men omkring det tidspunkt var jeg begyndt at sy patchwork, så jeg savnede slet ikke strikningen.

Jeg klappede denne Karen Noe trøje, både til Kreativ messe i Vejlby-Riskov hallen og ved messen i Lillebælt hallen, men den var kun til salg, som strikkekit. Nej tak

Pludselig var mønstret i Hjemmet og nu måtte jeg strikke den, bare ikke i japonica silke, men i soft silk. Ændringen af garnet gjorde, at jeg måtte ændre på maskeantallet, medens antallet af pinde passede. Nu hvor jeg har strikket den i soft silk, kunne jeg godt tænke mig at strikke den i japonica silken.

Jeg skal først lige være færdig med at strikke min La strada fra Hanne Falkenberg og hvor er det irriterende, at hun ikke skriver garnmængde i hendes opskrifter. Den første købte jeg, som strikkekit, men det var min søde niece, der strikkede den for mig, så jeg tænke slet ikke på at kigge i opskriften. Først nu, hvor jeg selv vil strikke de i noget andet garn, fordi jeg selv vil bestemme farverne, har jeg problemet, hvor meget garn. Jeg strikker i superwash fra Grønhøj garn og heldigvis er de utroligt søde og hjælpsomme i garnbutikken i Rosenkrantzgade i Århus. Jeg må gerne aflevere det garn jeg ikke bruger. De modregnede ovenikøbet noget garn, som jeg ikke havde købt hos dem, det kalder jeg service.
Strikkehilsner fra Esther

PS: jeg syr stadig patchwork

4 kommentarer:

Kirsten Bøttcher sagde ...

Hold da op, du har da været flittig. Godt du sluttede med, at du stadig syr Patchwork :) Jeg blev helt nervøs :)

Lin sagde ...

Ja det er soerme service. Det er det irriterende ved kits. De burde saette garnmaengde paa uanset hvad.
Laekker troeje og meget elegant.

grymerspalet sagde ...

Hej.Hvor er den strikkede jakke dog flot. Vil du være sød at fortælle, hvad opskriften hedder i "Hjemmet", så vil jeg prøve at finde den - kunne godt tænke mig måske at strikke den - desværre er jeg ikke så god til at stikke vrangpinde - jeg synes, det er besværligt.
Hilsen Kirsten.

grymerspalet sagde ...

Vil du lige fortælle mig, hvor meget og hvilket garn du har købt til den lange jakke hos Grønhøj. Jeg er 176 cm.
Tak skal du have.
Solskinshilsener fra Kirsten.