Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 21. august 2012

Jeg er pavestolt

Jeg er pavestolt, fordi jeg idag blev næsten færdig med min australske taske, det eneste, som mangler er en snor til løbegangen, som jeg kan hente på torsdag, når jeg er i Viby og tre knapper, dem vil jeg prøve at se om jeg ikke kan finde, nogen flotte knapper på træffet i Roskilde.
Dette er front og bagside. Jeg har lavet en del om på dekorationerne, fordi jeg er uvenner med silkebåndsbroderi, har jeg alternativt valgt at brodere, med almindelig DMC tråd og brugt silkeblomster til andet. Knapperne er fortrinsvis fra lagret og nogle få fandt jeg på tilbud i Aulby.
Husene er lommer.
Den ene ende. I bihuset gemmer sig en nålebrev. Apropo, noget der stikker.
Den anden ende. Min søde unge pige bærer rundt på et fingerbøletui, i form af en slags klappung, lavet med blød plast, volumeflies, stof og filt, syet sammen med palestrina sting, som på dansk hedder dobbelte knudesting, fandt jeg ud af. Hendes kurv er beregnet til målebåndet. Sommerfuglene er fra et stykke stof og sat på med vlixofix og knaphulssting.
Det har været utrolig spændende og udfordrende at lave tasken og jeg er blevet ekspert i colonial knots, som er en slags franske knuder, bare lidt lettere, at styre.
Hilsen Esther

13 kommentarer:

kroghkunst sagde ...

Du kan sagtens være stolt. Det er en virkelig flot taske.
Jeg købte bogen/mønstret for flere år siden, fordi jeg også syntes den er flot, men jeg er aldrig kommet længere end til at beundre billederne i bogen.
Hilsen
Lone

Pia Merete sagde ...

Hvor er den flot Esther ...

sting for sting sagde ...

Wauw! Det er virkeligt et super flot arbejde og med mange detaljer.

Unknown sagde ...

Den er bare så flot. Meget flottere i virkeligheden end på disse billeder. Du kan bare det der.
Knus fra Kirsten

Annelise Pedersen sagde ...

Den er simpelthen genial og fantastisk flot syet!

patch 9 sagde ...

Tak allesammen for rosen. Knus fra Esther

Birthe sagde ...

Hvor er den blevet flot og med fine detaljer, det er du bare rigtig god til. Knus Birthe

patch 9 sagde ...

Tak Birthe

Inge sagde ...

Meget smuk!

patch 9 sagde ...

Tak Inge

Unknown sagde ...

Den er bare flot, din taske. Carina

grymerspalet sagde ...

Du laver vel nok mange fine ting. Din store sytaske er fantastisk flo, og tasken til strygejernet ligeså. Det var dejligt, at du fandt overnatningssted ved Roskilde. Jeg var derovre lørdag, men syntes ikke, jeg havde tid til kursus, når jeg kun var der en dag. Det var et dejligt træf. Jeg har tidligere været på kursus hos Alice Frost, det var meget lærerigt.--Nu ligger jeg på sofaen med dårlig hals og en voldsom forkølelse. Knus og kærlige hilsner fra Kirsten.

Mary Ragnarsson sagde ...

Nydelige vesker :-)