Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

onsdag den 23. maj 2012

Lidt mere end planlagt

Dette mønster var det eneste, som jeg var helt sikker på, at jeg skulle have med hjem fra Aulby og så var jeg på jagt efter knapper. Syboxen skal ikke sys i japanske stoffer, derfor var jeg glad, da jeg fandt ud af, at man kunne købe den som mønster også og ikke kun, som sykit.
Jeg blev inspireret af Kirsten, Annelise og Gitte til at sy mig en blomsternålepude, her lærte jeg at puder fra JYSK et godt til fyld. Jeg lærte også at lave en knap med en gardinring, ved sybordet i Aulby
Jeg fandt lige et par stykker hos butik Kiweb og fik et lille sykit med, på et nålebrev, jeg fandt noget bånd, som forhåbentlig kan bruges til taskehanke. Stoffet er mit bidrag til skoler i Gambia.

Det her er indholdet af den "goodiebag", som jeg fik, fordi jeg havde betalt min entre til NQT, på forhånd for alle 3 dage. Tingene var i et sort net med NQT logo på. Indholdet var årets pin, et nr af, både bladet Quilt og Quiltemagasinet og nøglebåndet med entrebilletten i + reklamer for alle de steder, hvor der var udstilling i Ålborg. Jeg nåede desværre ikke andre udstillinger, end den i Kongreshuset, hvor også butikkerne var.

 Jeg havde jo to dage, næsten, til at handle i, men selvom alt ikke var planlagt, så var det gode tilbud jeg fik med hjem. To dåser lim fra Butik Himmelblå for 200 kr, tre fat quarter fa Gitte A til en syboks, bånd til taskehanke, 2 bali pops fra Speick Design a 275 kr.

Søndag var jeg heldig at vinde i tombolaen, stof som vil passe til sykurven. Af indkøb blev det til lidt flere knapper, et mønster til bokse med vinduer i, 5 fat quarter på tilbud, hvoraf de 4 kan bruges til sykurven, sammen med fik jeg et lille sykit til en bold og jeg kunne ikke stå for dette stykke romantiske stof med blomster i kopper.

Næste indlæg bliver mine frække og kloge fyre fra kursuset, med Karin Østergaard.

Hvor skønt at sommeren er kommet til Danmark.

Hilsen Esther

5 kommentarer:

laila sagde ...

Det ser ud som om du har fået købt lidt, men godt ind. Dejligt at få kigget sig omkring. Tillykke med gevinsten i tombolaen.

Unknown sagde ...

Du er da heldig. :)
Super fine indkøb. Vi kan sy den model med "vinduet" sammen, jeg er klar til den
Knus fra Kirsten

Grete sagde ...

Det ser da ut til at du fikk litt med deg hjem, du også! Masse flott å kose seg med utover sommeren og høsten!

Annelise Pedersen sagde ...

Helt fin høst! Er mega spændt på at se syboksen, når den en gang er færdig!
Tak for et par hyggelige timer i Aulby!

Fru Olsen sagde ...

Sikke dejlige ting du der har fået købt og vundet.

Fortryder nu at jeg ikke købte mønstret til sytasken.....
Overvejer kraftigt at tage kurset i efteråret hvor den sys....
Men jeg har jo så mange andre ting på To Do listen....

God sommer til dig.
Knus fra Mette
http://framettesunivers.blogspot.com/