Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

onsdag den 1. juni 2011

Mit nyeste

Her er mit nyeste projekt. Det er paperpiecing eller på dansk stampsteknik, mønstret hedder caktus flowers og er fra American Quilters nyeste blad.
Jeg faldt for projektet med et brag, det måtte jeg simpelthen lave, selvom det ikke lige er projekter der mangler.

Kaktusblomsten består af 4 ens blokke, som skal syes sammen, imellem blomsterne skal der være stolper

Mønstret til at sy efter er tegnet op på papir og printet på tyndt ternet papir, fra nogen billige blokke jeg købt for flere år siden, det er nemt at pille ud, når der bliver syet med højst stinglængde 1. Nu er det sidste af papiret brugt til kaktusblomsterne + kanten til tæppet.
Kanten kommer der billed af, når jeg ha fået syet, den første del.

Næste gang jeg skal lave paperpiecing, må jeg have fundet noget nyt, måske det, som kan blive i, der også kan gå i printeren.

Stofferne er bali stoffer, som jeg havde med hjem fra Birmingham, da jeg var til træffet for 3 år siden, samt alle de lyse stoffer, der var i lagret.
Jeg mangler kun at købe stof til stolperne, som skal være en lys gylden farve, men jeg vil lige have syet nogen repræsentative blokke, til at vælge stoffet til stolperne med.
Pas godt på jer selv
Knus Esther

2 kommentarer:

Helle Thode sagde ...

åhhh det ser lækkert ud og lige denne quilt har jeg også planer om at gå i gang med..simpelthen så flot i balistoffer, som jeg har masser af - blot mangler jeg bundstoffet, som jeg har bestilt hos min stofdealer.
Rigtig god fornøjelse med dit tæppe og glæder mig da helt vildt til at se det færdigt.
Knus, Helle

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

WAU, siger jeg bare, glæder mig også til det færdige tæppe, når du lægger det ud til os andre..... Knus, Inge