Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 24. maj 2011

En pakke fra USA

For første gang har jeg deltaget i en international SWAP. Det var taskekurve, der skulle sys. Reglerne var præcise og der var ovenikøbet en tutorial, som viste hvordan tasken skulle sys.
Deltagerne var åbenbart inddelt i, hvor meget erfaring de havde med at sy, for jeg modtog en mail med en opgradering.
Sammen med den fine springbasket var der fine goodies. Det er helt overvældende at pakke alle de fine ting ud, der var en slags halstaske, en syet broche og en nålepude, hvor der er kommet noget tungt i, som føles, som en slags korn, men jeg nænner jo ikke åbne den, for at se hvad det er.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg er med i en international SWAP, for det er spændende at lukke pakkerne op og sjovt at lave tingene. Det er det nu også til vores SWAP på 24t.


Herunder ses den taske jeg selv sendte, men til en anden end jeg modtog fra, ellers ville jeg have været meget flov, for jeg sendte ingen goodies med, det husker jeg næste gang.
Pas på jer selv
Knus Esther


2 kommentarer:

Monica at Buttoncounter sagde ...

Thank you so very much, Esther, for such a beautiful bag! I have already posted a picture of it on the Flikr group. I use it every day! Since I am a mom, my arms are always full coming to and from my car. This has been a great help. I have already gotten some wonderful comments on it. I appreciate your kind generosity.

Helle Sejten sagde ...

Flot kurv du selv sendte afsted og også den du modtog..ja swap er sjove at være med til. Jeg sendte heller ikke noget i min allerførste udenlandske swap - fordi jeg ikke vidste at det næsten var et kutume. Men til den næste sendte jeg noget med....det er så hyggeligt at modtage og give sådanne gaver.