Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

lørdag den 24. april 2010

Vikki Pignatelli


An angry owl, som Vikki kaldte, før jeg overhovedet selv kunne se noget i det jeg havde lavet, da jeg træt gik hjem lørdag, efter den første dag, på et fantastisk spændende, inspirerende og lærerigt kursus, med Vikki Pignatelli og Lone Schaadt, hos HANNES i Vejerslev. Meget, meget dygtige undervisere. Vikki er kunstner ingen tvivl om det.
Først søndag morgen, da jeg så det gennem kameraets øje, kunne jeg se noget, der ligner et ansigt.
Jeg blev inspireret til selv at forsøge mig, med at lave et mønster, med linialen til kurver. Sprang ud i at bruge farven pink, som jeg ellers ikke bruger, inspireret af Vikkis farvelære.
Jeg havde ellers både et af Vikkis mønstre + et jeg selv havde med og de kom slet ikke frem. Resultatet af de to dage, blev uglen (som jeg stadig ikke helt ved hvad jeg skal mene om) + alt det jeg fik med hjem i hovedet, der nu skal afprøves. Det er en så spændende teknik, at det kun er fantasien, som sætter grænser for mulighederne.
Det gør det svært at vælge, for jeg har et andet langtidsprojekt, som helst ikke skal ende, som UFO.
Ha´ en god dag. Hilsen Esther

5 kommentarer:

Berit sagde ...

wauuv!! hvor er det fint

patch 9 sagde ...

Tak Berit. Jeg glæder mig til at se dit.
Hilsen Esther

"HANNES" sagde ...

Hej
Hvor er det flot.
På gensyn

Maria Harrits sagde ...

Jeg er altså vild med din ugle! Den er rigtig skøn!

patch 9 sagde ...

Tak Hanne og Maria for rosen, den er jeg glad for.
Vi ses. Hilsen Esther