Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

mandag den 31. august 2009

Træf Roskilde 2009


Det blev ikke til mange indkøb i Roskilde, men lidt vil der altid med hjem. Derimod mødte jeg en masse søde mennesker. både fra det hjemlige og og nogen, som jeg havde delt dejlige oplevelser med tidligere i USA, Birmingham og Gøteborg. Ja Carina nåede jeg at spise både frokost og drikke kaffe med.
Det var dejligt at mødes med patchworkvennerne fra Internettet og få sat ansigt på. Det er ærgeligt, at vi bor så langt fra hinanden, at det er svært at mødes. Det kunne ellers være skønt med en spisebordsgruppe, men vi må nøjes med at hjælpe, udveksle ideer og inspiration over nettet.
Jeg fik syet en masse i toget både ud og hjem, det var dækkeservietterne med snemænd og koner fra AnnAKa, der næsten blev broderet færdig, så det lige er den sidste finish på figurerne, der mangler, så er de klar til at montere.
Træffet var godt, det var en meget fin udstilling, selvom jeg havde set en del af tingene tidligere, på Vejles og Aroses udstillinger.
Der var rimelig plads i butiksgaderne, at der var mange ved de enkelte butikker, må være positivt for butiksindehaveren, selvom det gjorde det svært at se, hvad den enkelte butik havde.
Det ligger centralt, det tager kun 10 min. at gå fra banegården ellers var der busser.
Jeg var igår til 150 års fødselsdag, hvor føsselarene havde fået Arosia til at komme og spille deres traditionelle jazz. Jeg var helt høj, da jeg komme hjem, en pragtfuld fødselsdag, med mennesker, der er unge af sind, selvom alderen siger noget andet.
Ha´ en god dag hilsen Esther

Ingen kommentarer: