Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

onsdag den 12. august 2009

Japansk taskeDenne taskemodel så i Gøteborg, til NQT og jeg forelskede mig i den, med det samme. Jeg fik at vide, at den var fra et japansk blad Tsushin og ledte med lys og lygte efter bladet og fandt det i USA, men de svarede ikke på mails, så det måtte jeg opgive. I stedet var jeg så heldig, at en sød svensk dame, som havde bladet sendte mig mønstret.
Dette er prøvemodellen. Den vil helt sikkert komme i andre stoffer også.

Måske nogen af de stoffer, som jeg lige har fået hjem fra England. Se dem er de ikke skønne, med alle de pragtfulde blomster. De stoffer kan jeg bare ikke stå for ah, ah!
Hvis jeg overhovedet nænner at klippe dem i stykker.

Ha´ en god dag
ønsket fra Esther

3 kommentarer:

www.blog.kludenyt.dk sagde ...

Ja hvor er de smukke,glæder mig til at se tasken, måske i et af disse stykker stof. :lol:

Hilsen Inge

Annelise sagde ...

Det var dog en ualmindelig flot taske, Esther.
Det værste ved at købe så flotte stoffer er netop, at man næsten ikke nænner at klippe i dem, men ae-stoffer kan vi jo heller ikke leve foruden, vel? ;-)

Knus, Annelise

Bedstes Patchwork sagde ...

Den er rigtig flot din nye taske...det er også nogle lækre stoffer du har købt i England, det bliver spændende at se en taske i de nye stoffer.