Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

mandag den 24. august 2009

Bom fra Quilt my design


Der har været strålende solskin de sidste dage, så det har stået på havearbejde. det meste er nået, men et par trælse opgave rester, at få klippet solbærbuskene, for det kunne ses på bærene i år, at de ikke blev klippet sidste år, de var noget små i år.
Jeg mangler også at køre kvasdyngen gennem kompostkværnen og den er så stor, at der helst skal være mindst 3 dage uden regn, når dyngen er blevet tør, hvis det er vådt kører det fast i kværnen og jeg skal stoppe og skille den ad for mange gange.
Jeg er blevet færdig med blok nr. 8. Jeg vil ikke have kalender på blokkene, som det var meningen, fordi de er så uens i størrelsen, så de bliver syet sammen til et vægtæppe.
Jeg har virkelig fået lært at sy fransk knuder, der er ikke en af blokkene, som ikke har et utal af franske knuder.
Jeg har fået begyndt på endnu en eventyrblok. Det er askepot denne gang. Det var meningen, at de norske titler, skulle følge med på dansk, men det var kun den første blok titlen var med på dansk, siden er det løfte blevet glemt.
Jeg er igang med endu en taske, fra et gammelt Lena blad, som jeg gerne har villet lave længe, men det går lidt langsomt.
Ha´en god dag Hilsen Esther

4 kommentarer:

Annelise Pedersen sagde ...

Hvor er den altså sød!

Jeg er selv vild med Linettes søde applikationer, og jeg glæder mig til hun kommer og holder kursus hos Danehofquilterne i oktober.

Knus, Annelise

patch 9 sagde ...

Det kan du roligt glæde dig til. Linette er både sød og dygtig.
Jeg har været på kursus hos hende, for år siden, da hun stadig var hos Bøglund patchwork.
Hilsen Esther

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

Ja hvor er det flot, jeg glæder mig til jeg skal igang med mine.
Hilsen Inge

Bedstes Patchwork sagde ...

Hold da op du har godt nok gang i mange ting må jeg sige ;-)
Det er en meget flot bom du er i gang med, ser frem til det endelige resultat