Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 26. maj 2009

Tirsdag d. 26 maj 2009

Fysisk kom jeg hjem fra NQT lørdag aften, men psykisk er jeg først kommet hjem nu og der er stadig mange gode oplevelser, som skal fordøjes. Hotellet var godt med lækker morgenmad. Vejret var med os. Vi mødte en masse søde, dejlige mennesker, fine demonstrationer og fine udstillinger. Det eneste men var pladsen til alle de mange mennesker.

Dette er et af de mange patchworkarbejder, som var udstillet til NQT i Gøteborg. Det er umuligt at vælge for der var utroligt mange flotte arbejder. Jeg viser denne, fordi den minder mig om vores hjemlige Bodil Gardners arbejder.


Jeg havde en fantastisk tur sammen med Carina fra Fredrikshavn. Ikke mindst vores skærgårdstur til Donsø. En dejlig sejltur i en pragtfuld natur, en fin udstilling og noget lækker mad.

Dette arbejde er fra udstillingen "Bygge broer". Det eneste sted i Folkets hus, hvor der var god plads. Billedet minder mig om vores skærgårdstur, men er et parti fra Danmark.
For både i butiksområdet og hvor landene udstillede var der alt lidt plads, til de mange mennesker.
Det blev en billig tur af sammen grund. Vi opgav hurtig butikkerne, for det var umuligt at se noget ordentlig. Ærgeligt, men det ødelagde nu ikke vores tur, for vi havde så mange andre dejlige oplevelser.
Ha` en god dag.2 kommentarer:

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

Jeg gi'r dig helt ret, plads var vist en by i Rusland, som man siger, men alligevel var det da en oplevelse.
Hilsen Inge

Unknown sagde ...

Hej Esther.
Har lige set din blog for første gang, den er straks føjet til min liste. Vi ses
Kh
Lene