Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 28. oktober 2014

Fredericia og en laptoptaske

Inden vi tog til USA, investerede min kære gemal i en laptop.
En så dyr investering skal jo helst passes på, så der kreeret en taske til den, med to lag termolam, lynlås til klappen og et håndtag på, men uden de store faberlader, det var jo til en mand, så den måtte godt være lidt diskret.

Vi blev mødt af en mand med en motorsav og jeg er vildt imponeret af, hvad han kan lave ud af en træstamme. Det er fantastisk.

Vi havde hjemmefra sørget for billet, det var der rigtig mange andre der havde, så der var kø ved VIP indgangen, i stedet for ved hovedindgangen.
Heldigvis var de kvikke og lod os med billet gå ind ad hovedindgangen også.En korttaske lavet i keramik, hvor sejt.
Jeg købte den altså ikke, selvom jeg var fristet.
Udstillingen i år, var keramik, glas og maleri, det sidste fik jeg ikke taget billeder af, måske malerierne ikke lige var min stil, men det flotte fad, måtte godt stå hjemme hos mig.Det blev ikke til de store indkøb.
Kun en længe ønsket systation, en strikkegarnsholder og kraftige lynlåse, fra Den lille lade, til et par projektmapper mere, som Ragnhild (Den lille lade) underviser i.

Alt i alt en rigtig hyggelig og inspirerende dag.

Ha´ en god dag. Hilsen Esther

2 kommentarer:

Kari sagde ...

Sikre en fin taske, du har lavet til din mand. Jeg kan godt forstå at du er vild med tasken i keramik. Den er super flot.
Jeg var ikke i Fredericia i år. Var bange for at blive fristet.

Unknown sagde ...

Du er god til det der med tasker :)
Vi må snart finde nogel dage,
Knus