Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 15. oktober 2013

Sidste nyt

Næsten vanen tro, er jeg igen blevet inspireret af "I like to quilt blog". Denne gang er det en systation. Det der trikkede mig var, at der indeni er en brosten og ude på vores terrasse lå en brosten, hvorpå, der havde stået en pilefletfugl, som var blæst væk i et stormvejr. Denne brosten kunne meget passende blive til en systation, når den blev pakket ind i vat og stof.
Jeg havde ikke noget mønster, kun billedet, så der måtte lidt måleri og tegning til.
Det her er set fra den ene side.

Det her er set fra oven og den anden side.
En fordel er, at den står fast, den falder ikke ned, fordi den er for let. Til gengæld skal man ikke tabe den, ned over tæerne.

Min første taskeorganizer blev ikke, som den skulle være, fordi jeg ikke forstår ret meget tysk, men da jeg lavede det sidste på den kunne jeg se, hvordan det skulle laves.
Jeg kunne jeg ikke have til at sidde på mig, at jeg ikke kunne finde ud af det.
Jeg måtte prøve igen, det blev lidt mere kedelige stoffer denne gang. Der manglede stadig lidt i forståelsen, men det var ikke kritisk, men nu syr jeg ikke flere, selvom jeg nu ved hvad der skal rettes.

Ellers har det stået på æbleplukning, nu er cox orangerne reddet, inden en frosten måske kommer.

syhilsner fra Esther

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Du er da utrolig flittig.
Glæder mig meget til at komme.
Hils
Knus fra Kirsten