Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

mandag den 28. oktober 2013

Kreativ messe 2013 Fredericia

I går søndag, var jeg til Kreativ messe i Fredericia, sammen med Anne Grethe. Under vores vandring rundt mellem alle de fine workshop, udstillinger og butikker, kom vi forbi denne skønne Citroën pakket ind i strik og hæklerier.Men den bedste var nu alligevel koen her, som havde fået sammen indpakning, det var åbenbart foregået på messen, for jeg hørte en sige, at den ikke havde været pakket så meget ind dagen før.

Den bedste udstilling, efter min mening, var Birgitte Busk udstilling af hendes trådmalerier.

Dette trådmaleri af Whitney Huston har også været udstillet i Alsace, til træffet i september i år.Sammen med dette billedet her af hende.

Jeg er vildt fascineret af, hvad Birgitte kan lave med tråd og en symaskine. Trods 3 kurser hos hende, kommer jeg aldrig til at kunne det hun kan, med lidt stof, masser af tråd og symaskinen.

Det her er kun to af de billeder der var udstillet.

Mine indkøb er ikke værd at tage billeder af, det var kun lim og karton, men jeg fik lavet en aftale om at hente noget, som jeg meget længe har ønsket mig, på torsdag. Jeg glæder mig bare, så meget.
En efterårshilsen fra Esther

3 kommentarer:

Birgith Lund sagde ...

Var også i Fredericia, og jeg kommer heller ikke i nærheder af de fantastiske trådmalerier, men de er flotte

Hilsen Birgith

Laila Mogensen sagde ...

Jeg nåede ikke Fredericia, men der har da været noget at kigge på. Birgitte Busk, ja det er helt fantastisk.

Grete sagde ...

Ei slik ku og en slik bil hadde vært noe å ha!
Flott veske du har i forrige innlegg!