Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 24. september 2013

My Tammy bag


Ja sådan kaldes tasken, som jeg fandt via I like to quilts blog.
Nedenfor er linket til tasken, hvor mønstret nu kan købes, jeg var heldig at nå med i den gratis omgang, selvom det ikke kan kaldes gratis, når den tømte min printer for blæk, fordi der er 65 billeder af syprocessen, så de sidste billeder så underlige ud og var svære at tyde.

http://www.sewwequilt.com/2013/06/the-tammy-project-bag-post-and-list-of.html

Jeg havde store problemer med at finde taskebøjlen i den rigtige størrelse, (til min taske altså), fordi jeg har udskrevet mønstret med, tilpas, ups så blev det forstørret, så den første taskebøjle passede ikke, det forstod jeg ikke helt, for det var den størrelse, som stod i mønstret. Nå det var måske mig, som ikke forstod, hvordan man målte en sådan sag.

Efter kontakt med designeren, kunne jeg nok regne ud, at det måtte være min taske, som var noget galt ved. Tilbage til mønstret og udskrive med, faktisk størrelse, se det mønster blev noget mindre og jeg lærte noget nyt.
Nu bliver jeg nød til at lave en lillesøster til denne, for dels har jeg bøjlen til den, men også mønstret nu og så synes jeg det er en sød lille sag. Nå den er nu ikke så lille, taskebøjlen måler 26,5 cm og til det oprindelig mønster måler den 14 cm.
Det er forskellen på at udskrive med tilpas eller faktisk størrelse.

Sy hilsner Esther

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvor er den sød.
Ja, vi er heldige, vi skal lære så længe vi lever :)
Knus

Jette sagde ...

Næh hvor er den fin. Ja det med at printe ud med "tilpas siden" den fælde har jeg også røget i - ja vi må lære så længe vi lever.
Syhilsner
Jette/symadammen