Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

lørdag den 21. september 2013

To på en dag

To patchwork udstillinger på en dag, ja det er næsten for meget, men når der nu var udstilling, både i Odder og Vejle i samme weekend, så ville jeg ikke gå glip af nogen af dem. Udstillingerne i Vejle har jeg set, hver gang der har været en, gennem mange år, så den måtte jeg se. Jeg havde aldrig før været i Odder, til udstilling.
Desværre har jeg ingen billeder fra Vejle, endnu engang er der var ingen strøm på batterierne, til trods for, at de næsten lige er opladet. (det må vidst hedde nye batterier nu).
Ingen billeder i Vejle, men der var masser af butikker hele 7. Butik Kastanja, House of patchwork fra Esbjerg, Quilt my design, Gitte A fra Røde kro, Fra Juelsminde (kan ikke huske hvad butikken hedder), Bøgelund og Den lille Lade.
Det blev alligevel kun til et enkelt mønster, gæt selv til hvad.

Billedet her er fra Odder. Jeg har syet et lignende tæppe til mit barnebarn, med de skønne sunbonnets.
Tæppet i baggrunden med sekskanter er en fin inspiration til de sekskanter, som jeg har til at ligge.

Uden batterier gik det jo ikke, så på vej fra Vejle, måtte jeg lige ind omkring Bilka efter batterier. De er ikke genopladelige, men de virker, spændt på hvor længe.

Jeg elsker tæpper syet af rester og denne er jeg virkelig vild med. Hjerter syet i crazy omgivet af stolper og firkanter. Flot sat sammen.En anden sød ide. Det er spidser af lommetørklæder, som er sat ind. Jeg ville nok vælge andre farver, men der er harmoni i tæppet.

I Odder var der 2 butikker, Mosters stoffer og Hobbygården fra Gassum.

Begge udstillinger er er besøg værd. I kan nå det i morgen, begge steder ml. kl. 10 - 16.

syhilsner fra Esther

2 kommentarer:

Jette sagde ...

Udstillinger er jo dejlige så man kan få en masse inspiration ;o)
Fine ting du fik fotograferet
Jeg kan ikke gætte hvad du har købt mønster til?
Knus Jette

Unknown sagde ...

Jeg kan godt gætte, hvad du har købt mønster til :) en ny TASKE. Det mangler du også :)
Flotte udstillinger.
Ses snart
Knus