Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

mandag den 9. september 2013

Inspiration

Det er altid fantastisk inpirerende at sy sammen med Kirsten og hendes syveninder, så når jeg kommer hjem gløder symaskinen nærmest.
Dette stof med de skønne påfugle var med, men ikke noget stof, der passede sammen med og så skulle jeg lige prøve at lave en med rundt vindue.
det er endnu ikke blevet til nogen af de små, men det kommer.


I stedet blev det til en boks, med det sidste af stoffet, med de skønne koner. Sådan en kan man altid bruge.
Det er også blevet til en AnnAKa taske i alle tre størrelser, som er i mønstret, som jeg købte på træf, men der gik nogen dage inden jeg fik mønstret, for Tante Andante havde ikke mønstre nok med.
Den er utrolig nem og hurtig at lave, undtagen lommerne, som syes fast i hånden indeni, det er besværligt. Skal jeg lave den igen, vil jeg regne ud, hvor de syes fast og gøre det på symaskinen.


Det sidste det er blevet til er denne taske, som var gratis mønster på I like to quilt, blog, men teksten var på tysk og mit tysk er nærmest ikke eksisterende, så den fik lov at ligge, fordi jeg ganske enkelt ikke kunne forstå mønstret.
Da jeg nu faldt over en tysk-dansk ordbog, måtte jeg da kunne oversætte, så jeg kunne forstå, men ak og ve, når ordbogen siger at ordet betyder: at sætte i fængsel eller en skuffe, ja så var jeg lige vidt, for det kunne jeg ikke forbinde med en taske.
Jeg gik alligevel i krig, for det kunne ikke passe, at jeg ikke kunne se mig til det på billederne så.
Jeg må sige, at det blev en Esther taske, fremfor en Bente taske, men nu ved jeg hvordan den skal laves rigtig.
Forståelsen kom, da jeg skulle samle den til sidst.
 Det var det med lommerne indeni, jeg ikke helt forstod.
Det er en rigtig pigetaske, med dejligt mange lommer i, til alt det vi gerne vil have med og det hele ligger ikke og roder nede i bunden af en stor taske, samtidig er den ikke størrer end den kan ligge nede i en stor taske.
Der er ingen hank på endnu. Jeg tror det skal være en, som kan tages af.
Den taske kunne jeg godt finde på at lave igen, den er faktisk genial.
Regnvejrshilsner fra Esther

4 kommentarer:

Anette J sagde ...

Hej Esther

Flotte ting du har fået produceret :-) Jeg skulle lige kigge på Bente's side (I like to quilt blog)- det er faktisk ikke et taske mønster men en taske organizer - altså en du kan flytte fra taske til taske. Men jeg synes nu du har fået lavet en fin fin Esthertaske ud af det ;-) Har du en anden gang problemer med tysk så sig til - jeg kan sikkert hjælpe. Desuden er Bente rent faktisk dansk - så du er sikkert velkommen til at spørge hende også :-)
Anette

Unknown sagde ...

Esther, du er da ekspert i tasker.
Det var skønt at have dig på besøg.
Måske kan jeg også lave den smukke taske organizer, det ser spændende ud.
Glæder mig til vi snart ses igen.
Knus
Kirsten

Grete sagde ...

Hvilken fantastiske veskeproduksjon!

Bente-I like to QuiltBlog sagde ...

Hej Esther,
jeg er så glad for at det omsider lykkedes for dig at sy en purseorganizer, alså en taske til tasken.
Den er blever fin og man behøver ikke forstå et mønter til punkt og prikke, forståelsen kommer i løbet at processen, det er min erfaring.
Jeg har skrevet det til i en kommentar før, hvis du har spørgsmål, så må du skrive en e-mail til mig. Min adresse er i min profil på bloggen.
Jeg kan ikke svare på dine kommentarer, fordi du ikke har lagt din mail adresse ind i din profil, det er lidt træls.
kh
Bente