Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

lørdag den 16. marts 2013

I tråd med tiden

I går var jeg i Lillebælt hallen, til den årlige messe arrangeret af Håndarbejdsbladet, kaldet I tråd med tiden.
Der var ikke så mange udstillinger, som der plejer at være, faktisk var der kun to en med filtarbejder og en med dominostrik, begge meget fine.
Det må alligevel have smittet af på mig, for af en patchworker at være, kom jeg hjem, med temmelig meget strikkegarn. Så nu må jeg ud og fri til min søde niece.
Ellers blev det kun til et enkelt påskelam + lidt stof til lammene og spole til symaskinen.
Jeg var heldig, at møde mange kendte ansigter, som det var dejligt at få hilst på, ingen nævnt ingen glemt. Disse dejlige møder gjorde messen, til en skøn oplevelse. They made my day.
Turen hjem var en prøvelse for min tålmodighed. Køkørsel fra jeg kom på motorvejen ved den gamle Lillebæltsbro, til lidt sy for Horsens. 10 m. frem stop osv. det er åbenbart normal hjemkørselstrafik Åh! de stakler, som må igennem det til daglig.


Ja, så har jeg endelig fået syet tasken fra My Quilt, som er forsynet med to smarte lynlåse, indkøbt hos Gitte i Røde kro, så den kan gøres størrer.
Her er den lukket.


Her er den åben.
Syhilsner fra Esther

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg synes også det var dejligt du kom, selv om vi ikke var sammen hele tiden. Et skønt sted at mødes. Godt det ikke er i dag, du skal køre. Sikke et vejr, i altfald her på Fyn.
God sy-weekend
Knus fra Kirsten

Lin sagde ...

Flotte indkoeb. Og laekker taske.

Fru Olsen sagde ...

Det var hyggeligt at ha kaffepause med dig...
Det er en meget smart taske du har fået lavet....
På gensyn fra Mette