Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 7. marts 2013

Øv, øv og atter øv

I fredags kørte jeg over for at besøge Kirsten, vi skulle bruge hele weekenden til at sy bl.a. UFOer og hvad vi ellers kunne finde på.
Kirsten havde planlagt, at vi skulle på loppemarked, Yes. Der var også husflidsmesse i Ringe, super.
Fredag eftermiddag fik jeg quiltet denne lille UFO, lavet af hjemmefarvede stoffer, hjembragt fra New Zealand, sam fik syet kant på, så nu skal alle enderne gemmes og kanten syes færdig i hånden.
Som eftermiddagen skred frem og blev til aften, fik jeg det værrer og værrer, pudsede næse og hostede. Jeg ville meget gerne igang med en gammel drøm, en not so giant dahlia og havde 2 forskellige mønstre med, som jeg havde fundet på nettet, men ingen af dem var præcise nok.
Kirsten var så sød at låne mig hendes skæresæt.
I løbet af aftenen, fik jeg skåret alle stofferne, undtagen den inderste ring.
Jeg var ikke på toppen, så jeg klumrede godt og grundigt rundt i det, så placeringen af stoffernes rækkefælge er ikke helt, som tænkt, men jeg vil alligevel bibeholde det, som det er på billedet.

Lørdag morgen, da jeg vågnede efter en urolig nat, kunne jeg godt mærke, at det her gik ikke. Jeg måtte køre hjem. Som tænkt, så gjort og så på hovedet i seng. Øv, øv, øv. Jeg var også bekymret for, om jeg nu havde smittet Kirsten og Preben, det ville jeg være meget ked af.

Det er hvad der kommer ud af at sidde til en generalforsamling i et koldt forsamlingshus, fordi formanden for jeg ved ikke hvilken gang, har glemt at tænde for varmen, 5 dage i sengen og jeg er ikke helt på toppen endnu.
Det skal jeg være til på lørdag, hvor vi har marathonsyning i patchworkforeningen.
Mange syhilsner fra Esther

4 kommentarer:

Kirsten Bøttcher sagde ...

Ja, det var rigtig træls.
Håber snart du kommer igen, og vi kan få syet noget.
God bedring. Knus

Annelise sagde ...

Øv da! Rigtig god bedring, Esther!
Knus, Annelise

Jette sagde ...

Du var da nok uheldig - jeg håber du snart er ovenpå igen
Rigtig god bedring

Jette/symadammen

Inge sagde ...

God bedring, ja det kan være en slem omgang, håber du er frisk igen....