Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

fredag den 20. juli 2012

Onsdag havde jeg et dejligt besøg af Annelise, som var hundepasser i nærheden. Det var bare så hyggeligt, men vanen tro er der ingen billeder, dem må I se på Annelise´s blog (Quilter).
Torsdag havde jeg en aftale om at quilte mit tæppe igen, på longarm, efter at det var pillet op, fordi der først gang havde været problemer med maskinen. Det er derfor, at der er lyse kanter på tæppet, det er der også foroven, et 25 cm øvestykke, som jeg har bøjet om bagpå.
Quiltningen kan ikke ses på billedet af forsiden.
Kameraet havde jeg selvfølgelig glemt.
Denne gang opførte maskinen sig pænt, bortset fra da vi vendte trådrullen om og kunne konstatere, at det ikke var lige meget, hvordan rullen vendte, på trådholderen, maskinen lave løkker på bagsiden, når tråden vender forkert. Øv øv øv, der måtte lig pilles 1½ række op.
Jeg skal ikke glemme at sige, at sådan et monstrum er svær at styre, den er meget levende, og det kan ses på quiltningen. (Jeg tager hatten af for dem, der kan styr det monstrum til perfektion, nogen ovenikøbet på frihånd)
Det er en lille rød prik lys, som skal følge stregen i mønstret og det kan ses, på bagsiden, fordi jeg ikke tænkte på at vælge en lys undertråd.
Det skulle have været mørk bagsidestof eller lys undertråd.
Så blev jeg så klog. Det ved jeg til næste gang, for det bliver ikke sidste gang, jeg betaler mig til quiltning på longarm. Det tog fra kl 9 - ca 16, med diverse pauser at quilte tæppet, som er 180 x 215  cm.
Jeg vil tilføje, at jeg har fået en meget, meget fair behandling af Lone i Kræmmerhuset, ikke nok med, at hun pillede alt det op, som var gået galt første gang, men jeg fik også lånet af maskinen til halv pris, fordi jeg havde kørt 2 gange.
Nu vil jeg sy de sidste 6 blokke til knuste hjerte sammen, bortset fra, at mine hjerter er ikke knuste

3 kommentarer:

Annelise Pedersen sagde ...

Det ser rigtig godt ud med den quiltning. Øvelse gør som sagt mester, og jeg synes bestemt ikke, det gør noget, at undertråden er mørk! Det giver jo en ritgig fin effekt, synes jeg.
Jeg må prøve sådan et monstrum en dag!
Knus, Annelise

Fru Olsen sagde ...

Flot ser det ud Esther, men det er nok noget mere end jeg turde binde an med...
Hilsen Mette

Kari sagde ...

Hold da op, det er da ofte af et projekt, du har haft gang i. Godt det endte med et fint resultat.