Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 11. september 2011

Kursus med Bettina Andersen

Jeg var så heldig, at blive inviteret med på kursus, af Carina, med Bettina Andersen i Frederikshavn med overnatning hos Carina. Jeg kørte derop i fredag og hjem igen igår lørdag. Meget træt, men fyldt op med inspiration og to nye projekter rigere. Det var letsindigt af mig, at begynde på det nederste, som skal være ren trådmaleri. Det øverste er nemlig heller ikke færdig. Det er vildt to UFOer mere til dem der er der i forvejen, som jeg slet ikke tør tælle.
Der blev lavet nogle vildt flotte billeder, men jeg havde så travlt, at jeg desværre ikke nåede at få taget billeder af dem alle.
Jeg har fåer en portion blomster mere til SWAPen, men har ikke lyst til at tage billeder, da tre af de syv ikke holder målene, det er bare så ærgeligt.
Pas godt på jer selv. Hilsen Esther

4 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

Du har bare så skrap til alting. Det ser rigtig flot ud, og det kunne jeg også godt tænke mig at prøve. Meeeeen jeg har vist nok der ligger. kh

patch 9 sagde ...

Tak, men det tror jeg også, at du er. Hilsen Esther

Rent Bord sagde ...

Hold op hvor er det blomster billede bare flot, jeg kan ikke se det er en ufo, så ta´du det bare roligt :-)

Kh. Dorthe

Unknown sagde ...

Hvad koster et kursus.I trådmaleri.