Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

mandag den 5. september 2011

Et nyt sydyr og sydage


Jeg er så glad, at jeg næsten ikke kan få armene ned og smile stort nok. jeg kiggede på symaskine på træffet, men de var vildt dyre og over det jeg havde at ofre. Jeg havde forelsket mig i en Janome, som kunne nogen af de ting, som mangler på min gamle pfaff, som jeg eller er meget glad for.
Da jeg kom hjem gav jeg mig til at lede på Internettet efter den Janome, som jeg gerne ville have, men det var samme pris alle steder, men hvis man leder længe nok, så finder man guldet og det gjorde jeg en demomaskine, som jeg kunne få 5000 kr. billigere, så passede prisen.
Det er en drøm at sy på den og især mit paperpiecing Kaktusblomsten, lige nu, for den kan klippe tråden. Den kan quilte med nedsat hastighed og lave stingene pæne.
Og ikke mindst, den er nem at betjene og finde ud af + at quiltebordet sidder fast, det er ikke nødvendigt at tape det fast, som på min gamle symaskine.

Ja, jeg skulle have haft min nye symaskine, da jeg syede den her færdig, for så var den blevet quiltet anderledes, men nu er den færdig og det er jeg glad for, den får kongepladsen på mit syloft, som jeg gerne vil dele med andre.

Mit syloft, som jeg gerne vil dele med andre. Der er mulighed for at samle et stort tæppe, da der er et bord på 250 x 250 cm., der er mulighed for at tage sin symaskine med og sy på den, strygejern og strygebræt er der, skæreplads, men medbring selv grejet. Vi kan sidde og sy i hånden i hyggekrogen.
Medbring selv kaffe eller the og madpakke, vand har vi.
Det er den første og den tredie onsdag i måneden kl. 10 - ??? sådan omkring , kaffetid.
Send mig en mail.hvis du har lyst til at være med.
Pas godt på jer selv
Hilsen Esther


4 kommentarer:

Annelise Pedersen sagde ...

Tillykke med vidunderet! Jeg fandt jo også MASKINEN på træffet, men desværre heller ikke til min pengepung. Det var en Bernina der kunne quilte, så engelene synger! Der kan Pfaff i samme prisleje slet ikke være med!

Quilten er jo blevet fantastisk! Tillykke med det flotte resultat.

Jeg håber da, at få muligheden for at kigge til Hadsten en onsdag :-)

Unknown sagde ...

Tillykke.
Det var da helt vildt. Bare det var mig :) Jeg får den vel snart at se :) Knus Kirsten

Anonym sagde ...

Det vil glæde mig meget Annelise.

Ja, hvis du kommer til Hadsten, for dyret er alt for tungt at slæbe med på kursus, der må den gamle stadig holde for.
Knus Esther

Rent Bord sagde ...

Tillykke med din nye maskine.
Øv at jeg bor på Sjælland, det lyder altid som om i har det så hyggeligt på Fyn og i Jylland.