Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 27. september 2011

Kursus Birgitte Busk

Jeg var så heldig, at få plads på Birgitte Busks kursus i sidste weekend, hvor vi skulle sy skålnisser. Ja det kan endnu ikke ses, hvordan nissen ender med at skulle se ud, for jeg har glemt at tage billeder af huen, men både ansigt hue og hænder er klar til at stryge på bagsidestoffet, derefter kan jeg lige rette lidt små detaljer, inden de monteres på en plade. Skålen, som nissen skal holde er ikke færdig endnu.
Jeg var så uheldig at få strøget min nisse skævt på mit bagsidestof + at der kom lim fra tæppetape på, så nissen måtte tages af igen og jeg skal have lavet nyt bagsidestof, det var surt, men søde dygtige Birgitte gav mig uden beregning nyt sort vliseline, det havde hun ikke behøvet, for hun var uden skyld i det skete, det var en anden kursist, som havde efterladt limmen fra tæppetapen på strygebrættet.
Nu skal jeg vist også have en pause i kurser, de er faldt lidt tæt på det sidste, men spændende har de været.

http://www.galleribusk.dk/

Se her hvor dygtig Birgitte er.

Pas godt på jer selv
Hilsen Esther

3 kommentarer:

Skjold sagde ...

Det ser vildt spændende ud.
Jeg er spændt på, at se mere.

Inge (Kludenyt.dk) sagde ...

Wauuuuuu, hvor er det flot...

Unknown sagde ...

Det ser rigtig godt ud. Fik du skålen lavet ?
Knus Kirsten