Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.



Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

fredag den 13. maj 2011

kuffertmærker, SWAP, quilting

Kerstin viste et par kuffertmærker på Quilteforum, det syntes jeg var en smart ide til kufferten, når jeg skal til Birmingham i august. Jeg havde mønster på et fly fra tæppet til et af børnebørnene, det blev lavet mindre og er syet over pap og zig zag et sammen med en bagside, hvor der er syet en lomme på, med plast fra en plastlomme, til navneskilt. Båndet er fra prismærker på et par nyindkøbte toppe.
Den lille taske her er sendt til USA, fordi jeg meldte mig til en Basket SWAP og jeg skulle sende til Monica i Texas. Nu venter jeg spændt på, hvad jeg får fra Monica,

Jeg er gået igang med at forsøge mig med frihåndsquilting på symaskinen efter et mønster. Det er svært, fordi tæppet er tungt at bevæge rundt, selv med handskerne på. Jeg kunne godt bruge et bord, hvor symaskinen er sænket ned i så er jeg sikker på, at det ville være nemmere, både at bevæge tæppet og at styre det. for det er ikke et problem med løbere eller dækkeservietter, men 150 x 180 cm kan ikke være på quiltbordet, uden at hænge udover, men ellers virker det godt nok, med mønstet tegnet på papir fra Golden Thread. Man kan sikkert også bruge silkepapir eller rispapir, men det er måske lidt mindre stærkt dvs. det går nemmere i stykker end Golden thread papiret. Kirsten forslag på 24t, med at sy mønstret gennem flere lag, så man har alle mønsterrækkerne med det samme, det virker bare, det gav mindelser om barndommens syning af frimærker, på symaskinen uden tråd i.
Pas på jer selv. Hilsen Esther

4 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

Fine sager! Kan se din red brolly i baggrunden. Er den helt færdig?

patch 9 sagde ...

Tak Dorthe, nej den er ikke færdig, for jeg har stadig ikke fået den sidste blok.
Knus Esther

Skjold sagde ...

Sjov ide, med kufertmærkerne.
Og sikke en lækker taske.
Den bliver hun glad for

patch 9 sagde ...

Ja, det håber jeg, den er ikke nået frem endnu
Knus Esther