Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 7. oktober 2010

Liberty stoffer

Endelig har jeg fået mine libertystoffer, som er en prøvepakke med 20 stykker stof i. Det er altid lidt af en satsning at købe over nettet, for passer det sammen, når det kommer hjem og især de her skulle kunne bruges, fordi de kostede to gange porto pga det danske postvæsen, der ikke kan finde ud af, deres eget system, hvor de gerne vil tilbageholde breve ifm ferie, men ikke pakker, for i næste øjeblik at kalde et brev en pakke og retunere den, fordi den ikke kunne gå i vores postkasse, underligt, der var ingen problemer, med at få brevet i postkassen i går.

Den 9ende Brutusblok fra Reb Broly er kommet. Jeg har også fået den tredie blok til BOMmen fra Red Broly, så der bliver travlt, for der er også lige et tæppe til barnebarn, som skal monteres og quiltes.
Nu står den på træning
Ha´ en dejlig dag. Hilsen Esther

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Dine stoffer ser skønne ud - har du opgivet at klage til Posten?

Annelise sagde ...

Du er godt nok en travl kvinde, Esther! Kan du ikke sende lidt energi over til mig :-)

Ham Brutus er jeg nødt til at sy på et tidspunkt. I det hele taget er Red Brollys mønstre skønne, og jeg glæder mig til at se din færdige BOM.

patchworker sagde ...

Jeg har skam klaget Jette, men det hjalp ikke meget, for de kaldte stadig min forsendelse en pakke, selvom den var krydset af, som brev på afhentningssedlen. Det var alligevel for lidt at lave retsag ud af.

Ja, jeg har nok ild et vist sted.

Det er afsendt Annelise, Husk at fange det ;-)))
Hilsen Esther

Anonym sagde ...

Tillykke med du omsider fik dine liberty stoffer - de ser godt nok lækre ud.
Spændt på hvad du skal lave ud af dem.
Knus, Helle