Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 17. oktober 2019

Længe siden sidst, der var nyt fra symaskinen

Jeg er langt om længe blevet færdig med min Kube Quilt, som jeg fandt på Pinterest og selv lavede mønster til.

Det var meningen at det bare skulle være et vægtæppe, men rumperne blev rigeligt store til det, så tæppet passer til en enkeltseng, på et evt gæsteværelse.

Det holdt lidt hårdt at knække koden til, hvordan det skulle syes sammen, så det gav den rigtige 3D effekt. Det lykkedes ved hjælp af min designvæg og kameraet.

Kalder det Kuber i snestorm. Det er blevet til en enkelt taske med i interleaveteknikken med applikationer, som allerede er flyttet hjemmefra.
Fandt lige noget gobelinstof, købt på stofmarkedet i Flensborg, på tur med Kirsten og Gitte.
Det er blevet til en rummelig pung, med plads til indtil flere kort, småpenge og sedler, samt den uundværlige makker mobiltelefonen.

Kaldet The nessercary cluths wallet


September mønster Floral wristlet, fra Bag of the month club.

Jeg har lavet den, så den kan bruges som skuldertaske, den mangler lommer, efter min mening.Det er blevet til en lille samling bokse i forskellig størrelse, fordi jeg havde noget stof, som lige ville passe. Velegnet til mange formål.
Et ældre mønster fra Bag og the month club, kaldet Glacier. En rigtig god model med mange rum, men også mange lynlåse, som det ses af det følgende billede.
Jeg har aldrig syet en taske med så mange stykker linning. Den var meget speciel at sy.Det er blevet til en fin skraldespand, til mit syrum, syet med udgangspunkt i mønstret Camden Bowls. Blot har jeg ændret i måden at sy den på, undlod den sidste foldning og har i stedet lagt den dobbeltDet er også blevet til 3 færdige Puttetæpper  + 5-6 stykker som mangler quilting og rullekant, men de må vente til en anden gang.

Mange syhilsner fra Esthers syrumIngen kommentarer: