Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 27. januar 2019

Der er gået tasker i det, i det nye år.

Min taske til træningstøj er ved at opgive ævret, så der må en ny til, jeg tænkte at Rayonair tasken måtte være stor nok, det blev også til en lille toilettaske i samme stof. Begge er beklædt med Lamifix (plast som kan stryges på stof) så de er vandskyende indvendigt og kan klare et vådt håndklæde og svedigt træningstøj.

Desværre var den for lille. Heldigvis var der en,der gerne ville købe tasken.


Nu håber jeg så, at min erstatningstaske er stor nok, det bliver først afprøvet på tirsdag, når tasken skal pakkes helt. Foret er også i denne vandskyende, men en slags voksdug.

Det tasken Blanche barrel bag fra SWOON.
Det er blevet til en taske, til min tablet,(eget design) Jeg har lavet en lomme, til ledning og stik. Fik her afprøvet mine små trykknapper, de virker udmærket.
Den blev lidt for iøjnefaldende, men okay, den er til beskyttelse først og fremmest.Stargazer tasken fra Bag of the month er også blevet færdig. Den er jeg rigtig glad for, selvom den nok er i det største til min højde.Den her lille sag er det også blevet til, Sweet pea sadle bag fra Sew Sweetness.


Det var alt om mine tasker for denne gang, men der kommer helt bestemt flere.


Mange hilsner fra Esther


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jamen den tofarvede vil jeg da godt overtage hvis den er for lille! Det er lige min stil, De er alle flotte men den er flotteste! Håber vi snart ses!. Tak for synet. Hav det godt. Mvh. Mona