Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

fredag den 3. marts 2017

Endelig

Endelig er første halvdel at mit katedralvindue blevet færdig.

Ja, det var faktisk meningen, at det skulle være dobbelt så stort, men jeg må erkende at det kan jeg ikke klare, for det er alt for tungt til at jeg kan styre det i symaskinen + det fyldet altfor meget.

Jeg ville jo gerne spare penge, for der går mange m. til katedralvinduet bagrund, derfor valgte jeg at købe stof i Ikea. Det er en fin kvalitet, men en anelse kraftigere end patchworkstof, normalt er og derfor tungere.

Det hvide baggrundsstof gjorde, at jeg syntes det var noget fersk, der skulle farver ind bag vinduet.
Det blev en blok med fire farver, som første skulle syes sammen og derefter have strøget sømrummet ind, inden de blev lagt under vinduet.


Nu er det store spørgsmål, skal jeg lave den anden halvdel ?
Alle baggrunds kuverterne er halvfærdige, men ikke strøget i kuverter, alle 4 patcherne er syet sammen, men sømrummene er ikke strøget ind, alle firkanterne til vinduerne er skåret.

Det må jeg lige tænke over medens jeg laver en masse overspringshandlinger, så som at gøre lidt flere puttetæpper færdige, dem af alle firkanterne.

Der ligger 3 af disse, som skal samles, quiltes og have rullekant på.

Men jeg må lige til Give på søndag og hente mellemfor.

Pas på jer selv derude.
Quiltehilsner fra Esther

4 kommentarer:

Annelise Pedersen sagde ...

Hvorfor ikke lave 2 tæpper i stedet for, hvis et stort bliver for tungt?
Det er utroligt flot, det tæppe!
Knus, Annelise

patch 9 sagde ...

Tak Annelise, Det gør jeg nok også, må bare lige have en lille pause. Kan alligevel ikke klare at noget går til spilde.
Knus fra Esther

Grete sagde ...

Det var et utroligvakkert teppe! Syr du vinduene på maskin? Jeg har sydd slike for hånd, og da ble det bare en liten løper..... Kan du sy et til, og så sy dem sammen til sist?

patch 9 sagde ...

Ja Grete jeg syr den på maskine og nej desværre, jeg kan ikke sy dem sammen til sidst, de kan ikke være i symaskinen, selvom min maskine er den store bernina. Tak for rosen