Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

lørdag den 22. august 2015

ENDELIG LYKKEDES DET

Endelig lykkedes det, at finde ud af, hvordan jeg kan sy 12 sømme sammen i midten, med sømrummene presset til hver sin side.
Jeg skal bare gøre noget, jeg aldrig har gjort før, når jeg syr stampsteknik.
Pille papiret af (det står der ellers med store bogstaver, at man ikke må), inden jeg syr sammen, så kan det godt lade sig gøre, at stryge sømrummene til hver sin side.

Det er virkelig omstændeligt, Først samles blokene to og to, med sømmen helt ud til spidsen. Papiret pilles af sømrummene og det inderste felt. ENDELIG IKKE MERE.

Dernæst samles to blokke, hvor der syes lige til sømrummet. Papiret pilles af sømrummet og det stryges fra hinanden. Derefter syes en tredie blok på, på den anden side, hvor der også kun syes lige til sømrummet på blokken i midten, papiret pilles af og der stryges igen.

Gentag samme procedure, med de tre andre blokke.

 Tilsidst syes der hen over midten. Det fikse er, at sømmene fra de to blokke, som er syet på midterblokken på begge halvdele, bøjer ned, så der ikke syes i dem.

Det blev ikke perfekt, men nu kan jeg få rettet dem jeg har syet og jeg har lært noget nyt.

Det var godt nok et problem, men jeg skal ikke klage, problemer er til for at løses i min verden.

Med mange syhilsner fra Esther

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Min mor kan alt, NEMLIG BASTA ❤️

Unknown sagde ...

Det er nemlig rigtigt Nina. Resultatet er flot.

patch 9 sagde ...

Styr jer lige lide, ingen kan alt, heller ikke mig, men tak for tilliden, det luner. Knus til min søde datter og min søde veninde