Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 4. december 2012

Jeg sidder her på faldrebet, inden jeg skal ind til min besøgsvært. Gad vide om jeg skal hjælpe hende med at få handlet ind i dag, nu hvor vinteren er kommet, selvom den ikke er slem her, med sne, kun kulde, men det må også være slemt, når man kører på pensionistscooter.
Disse to engle fik jeg mønstret til, af en dame, som har syet mindst 50 af dem og nu ville hun ikke sy flere og det var derfor jeg fik mønstret, så havde hun en god undskyldning til at sige nej.
Jeg har aldrig set, hvordan modellen skal se ud, så denne er min udgave. Jeg syntes ansigtet var svært, fordi det er så småt at brodere. Hun syntes det var hænderne. Jeg er lidt spændt på at vise hende mine engle og spørge, hvordan hun gjorde.

Dette juletræ vil jeg lave flere af, for det er nemt og ganske sødt i sin enkelhed. Det er lavet af 6 cirkler, som er lavet til yo yoer, hver cirkel er 1 cm mindre, Når  yo yoerne er færdige trækkes de på tråd 1 perle i bunden til at holde den nederste yo yo og 2 perler mellem hver yo yo.
Den næste skal have en stjerne i toppen, men jeg havde ingen sølvstjerner, de skal lige hentes hos min lokale farvehandler, som også har hobby og lidt patchworkstof.

Ha´en god dag, pas godt på dig selv og hverandre
syhilsner Esther

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvor er de søde de engle.
Så lad være med at smide mønsteret ud :)
Knus fra Kirsten

Lin sagde ...

Flotte idéer. ja det ansigt kan ikke vaere helt nemt at lave selvom jeg synes du har klaret det smadder flot.
Juletraet, sikke en god idé.

Nina`s hverdagsliv sagde ...

Så søte engler da :) Jeg elsker slike engler,uansett hvor små eller store de er :) DU er kjempe flink :) Klem :)