Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 11. november 2012

Det går fremad


Sidste år var jeg til træf i Birmingham, sammen med Carina, da var vi på heldags workshop med Kaffe Fasset og Brandon Marble. Det var en meget lærerig oplevelse, selvom vi ikke fik syet et eneste sting. Her ses det resultat, som blev rullet sammen og kom med hjem i kufferten. Mønstret hedder mexican party og er fra bogen Quilts en Provence af Kaffe Fasset.
Vi skulle have 3 forskellige mønsterstørrelser stor, mellem og lille, der skulle være en 1/2 m. i 8 - 10 forskellige stoffer i hver mønsterstørrelse + den grå flannel til designvæg, det sidste havde jeg, men så mange stoffer, som passede til kravet, det havde jeg ikke lige på lagret, selvom jeg synes, det er rimelig stort. mennn
Besøg på Outletten i Vejle og Mariager (Assens) rådede bod på det og de sidste fandt jeg hos hos Cottonpatch i Birmingham, som havde butik ved træffet og meget fine tilbud, på Kaffe og Brandon stoffer, fordi det var dem, der stod for workshoppen, med, de to herrer.
Nu er der jo blevet investeret lidt i det tæppe, så det skal selvfølgelig gøres færdigt.
Her er så hvor langt det er kommet, til idag, der mangler 2 rækker, fordi jeg har forlænget det med 1 række, at sy stolper til og så hele kanten udenom.
Pas godt på jer selv og hinanden. Hilsen Esther

7 kommentarer:

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Unknown sagde ...

Jeg tror det bliver flot. Det er meget anderledes end det, du plejer at lave. Det bliver godt at få det færdig.
Knus, Kirsten

Ps. Jeg havde fået trykket på de forkerte knapper :( undskyld.

Jette sagde ...

Jeg elsker Kaffe Fassett stoffer
Det ser rigtig spændende ud - glæder mig til at se det færdige resultat
Knus Jette

Fru Olsen sagde ...

Hvor ser det dog flot og festligt ud.
Som altid er der stil over dine kreationer...
Hilsen Mette

HEKSEN sagde ...

Ej, hvor bli'r det altså flot. Jeg er også vild med Kaffe og Brandon.

Kari sagde ...

Det ser sørme godt ud.

Bente-I like to QuiltBlog sagde ...

Hej Ester,
da jeg ikke kan finde nogen e-mail adress i dein profil, skriver jeg her. Tak for din kommentar paa min blog, selvfølgelig kan jeg dansk. For nemhed skyld skriver jeg min indlæg på tysk og jeg bliver meget glad når der en sjælden gang kommer en kommentar på dansk. Dine blokke er meget flotte!!!
kh
Bente