Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

mandag den 12. december 2011

Dejligt endnu en aflivet

Endelig færdig, den har ligget, jeg ved ikke hvor længe, men siden engang, hvor jeg var på kursus i Butik Himmelblå, med Inger Helene. Kurset hed Striber og Tern, men der røg også lidt prikkkede i mit tæppe. Der manglede kun quiltning og kant, det har jeg så fået gjort de sidste par dage foran flimeren, så spørg mig ikke, hvad der var i TV.
Quiltingen er efter en stjerneskabelon, som jeg havde med hjem fra Pennsylvania, købt i butikken, som de kaldte Muddergrøften (uvist hvorfor). Her kunne jeg bruge, den optegner, som bliver kaldt læbestiften, fordi den ligner en læbestift, men der er kridt i og et sporehjul i spidsen, så den vil ikke være behagelig, som læbestift.
Jeg glemte at fortælle, at til babytæppet blev Frixion pennen afprøvet og det virker. Strygejernet på og alle optegninger forsvinder.
Pas på jer selv i vintervejret
Hilsen Esther

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej Ester

Jeg kender godt den følelse, når noget er færdigt.:) Det er bare så skønt, så kan man gå til det næste.
Her er p.t. fint vejr.
Knus Kirsten

Anonym sagde ...

Ja, det er super. Her regner det. Trist, men rigtig syvejr.
Knus Esther

HEKSEN sagde ...

Hvor får du dog al den energi fra? Endnu en fantastisk ting fra din hånd.

Anonym sagde ...

Jeg tror, det handler om at kunne lide det, må indrømme fru heks, at jeg er en nørd, når det handler om min store hobby.
Knus Esther